Glasskrämbullar

Mycket enklare än vad man tror! Bulldeg med kardemumma (recept finns på bloggen "grunddeg vetebullar") Marzanpulver (ekströms) Grädde vaniljpulver Rund tyll plus spritspåse (går självklart med vilken tyll som helst) strösocker ägg till pensling Börja med att göra en bulldeg av vetebullar/kardemummabullar och gör dem i lagom stora runda bollar. Låt jäsa innan ugnen i … Continue reading Glasskrämbullar

Butterflykyckling med grönsaker (Allt på en plåt!!)

Mat på en plåt är så otroligt enkelt och så himla gott! Det behövs bara lite förberedelser innan, sen gör ugnen jobbet. Dessutom är det lätt att helsteka kyckling! Dock enklast med stektermometer så man ser vilken temperatur den har hela tiden för att undvika att den blir torr. Grönsakerna kan du givetvis byta ut … Continue reading Butterflykyckling med grönsaker (Allt på en plåt!!)