Curryröra

God dipp/sås/röra som passar till all sorts kyckling!

  • 1 liten lök
  • 1 äpple
  • 2 dl creme fraiche (34%)
  • 1 dl gräddfil
  • 1 msk olja
  • 1-2 tsk curry (beroende på hettan, jag har en mild så jag tog 2tsk)
  • 1 tsk gurkmeja
  • salt, peppar

Hacka löken fint och skala och tärna äpplet lika fint. Fräs på dem i en stekpanna med oljan och låt bli mjuka. Ha på curry och gurkmeja och drag av från värmen, se till att det inte bränns. Häll det i en skål och låt svalna.

när det svalnat så blanda i gräddfil, creme fraiche och smaka av med salt, peppar och ev lite mer curry.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s