Kebabwok

  • Strimlat kött, gärna nöt (ca 400g)
  • 1 pkt wokgrönsaker
  • 1 frp creme fraiche (2dl)
  • 2 tsk kebabkrydda (finns att köpa färdig, annars finns recept)
  • 1 tsk tomatpuré
  • 1 msk soja
  • 2 buntar äggnudlar

Tillaga nudlarna enligt förpackningen.

Hetta upp en stekpanna och stek på köttet, tillsätt wokgrönsakerna och stek en stund till de tinat. Tillsätt tomatpuré, kebabkrydda och soja. Låt det steka en stund. Tillsätt sist creme fraichen och blanda woken med nudlarna. Smaka av med salt och tillsätt ev mer krydda.

DSC_0076.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s