Våfflor

Godast blir de om man lägger dem på ett galler medans man gräddar klart alla. Då håller de sig frasiga!

  • 100g smält smör
  • 2,5 dl vatten
  • 2 dl mjölk
  • 3,5 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver

Slå igång våffeljärnet.

Blanda vetemjöl och bakpulver. Tillsätt vatten och rör till el tjock smet utan klumpar. Tillsätt mjölk och smör.

Grädda våfflorna och ät direkt alt. lägg på ett galler för att de ska hålla sig frasiga.

På lördagar brukar vi servera våfflorna med glass och div kolasås, chokladsås, strössel, frukt, bär med mera. Riktigt lyxigt och kalasigt!

dsc_3505

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s