Arraksbollar

Det finns tusen recept på arraksbollar med kaksmulor, sockerkaka och gryn. Detta är ett av de enklaste och man har ofta havregryn hemma.

  • 150g smör (rumstempererat)
  • 2dl socker
  • 1,5dl oboy
  • 1msk kakao
  • 1tsk arraksarom
  • 6dl mixade havregryn
  • 1dl vispgrädde

Blanda alla ingredienser till en smet och låt den svälla lite i kylen i ca en timme. Rulla till stora eller små munsbitar. Rulla i chokladströssel och ställ svalt.

Försvinnande goda!

DSCN0221.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s