Mariannetryfflar

  • Dessa bara smälter i munnen!!!
  • 30 mariannekarameller (utan papper 😜)
  • 1dl vispgrädde
  • 100g mörk choklad
  • 100g ljus choklad
  • florsocker till rullning

Mixa mariannekaramellerna till ett fint spån/krisp.

Koka upp vispgrädden och bryt ned chokladen, rör till en  jämn smet.

Ha i mariannekrispet och rör hastigt ihop det och ställ i kylen tills den stelnat.

Skeda upp lagom bitar och rulla till bollar. Rulla dem i florsocker och förvara svalt i lufttät burk. Dessa håller sig lätt i 1-2 månader i kylen. 😊

dscn0088

DSCN0090-4.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s