Ischoklad

En mycket nyttigare och godare ischoklad än den man köper eller de gamla recepten som innehåller cocosfett som inte är nyttigt. Denna innehåller ekologisk cocosolja som är mycket nyttigare och ett bra fett. Så gör denna i jul! 😊

  • 1dl kokosolja
  • 200g choklad (vit, ljus eller mörk) EJ BLOCKCHOKLAD!

Smält kokosoljan i en kastrull och tillsätt chokladen. Rör tills all choklad smält och det blivit en jämn och fin smet. Häll i ischokladformar av folie och låt dem stelna i kylen. Förvara dem sedan i en lufttät burk i kylen så håller de i 3mån ,om inte mer. 😊

TIPS!!! Har du svårt att träffa formarna utan spill så skulle jag rekomendera att köpa en knäcktratt. Den är toppen till bakning och godistillverkning!

dscn0088

DSCN0090-2.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s