Lyxig kantarelltoast

DSC_4355.JPG

2st
1l rensade kantareller ev skurna i mindre bitar
2dl vispgrädde
1msk japansk soja
Salt, peppar
Smör till stekning
Riven ost
2 toast/rostbröd

Stek kantarellerna i smöret och låt vätskan de släpper ifrån sig koka bort i stekpannan. Salta och peppra. Lägg de åt sidan i en skål och tillsätt grädden i stekpannan. Låt det bubbla och reducera tills det blivit som en tjock sås. Tillsätt soja och kantarellerna. Lägg brödet på en ugnsplåt och lägg på kanatrellstuvningen. På med lite riven ost och in i ugnen på 225 grader tills osten smält och brödet blivit krispigt. 😋

dsc_4291dsc_4346

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s