Krispig kyckling

DSC_3839.JPGPerfekt i tacos eller med din favoritsås och pommes 😋

500g strimlad kycklingfilé
1dl vetemjöl
1dl ströbröd
En rejäl klick smör och olja
Salt och peppar

Blanda ströbröd med vetemjölet och blanda i kycklingen. Låt smör och olja fräsa upp i en stekpanna och tillsätt kycklingen. Vid ned plattan till medel, salta och peppra. Jag doftade över lite persilja också.
Vänd runt försiktigt och tillsätt mer olja om de blir för torra. Men inte för mycket, då själva idén är att de ska bli krispiga. Efter ca fem minuter är de färdiga. Man kan ta upp tjockaste biten och dela den för att se att det inte är rosa.
Servera sedan med valfria tillbehör.
Jag serverade dessa med ris och gräddsås. 😋

DSC_3848.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s