Kebabgryta

DSC_3615.JPGCa 3port

Fryst kebabkött ca 300g
1frp krossade tomater
1 gul lök
1 klyfta vitlök
1/2 paprika
3 salladslökar
1 liten burk majs
1-2 msk kebabkrydda
1 köttbuljongtärning
1tsk torkad koriander (1 msk maizena)
Salt, peppar

Hacka lökarna fint och fräs på dem i en gryta med lite olja. Strimla paprikan och fräs med den också. Ha i kebabkrydda och häll på majs, buljongtärningen, koriander och de krossade tomaterna. Salta och peppra.
Ha i mer kebabkrydda ifall det smakar för lite “kebab”.
Låt puttra i några minuter, (red eventuellt av med maizena om du vill ha den tjockare) och servera sedan med ris, grönsaker, fefferoni och en klick creme fraiche.
Vill man ha lite mer sting så kan man ha i chilisås och cayennepeppar.

DSC_3622.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s