Salladstips

Sallad är så enkelt och gott att göra. Dessutom går det snabbt. Ännu snabbare går det om du skär rejält till en bas-sallad på ex isbergssallad, gurka, tomat och sparar i en tätslutamde så du har till fler gånger i veckan. Det brukar hålla sig fräscht i ca tre dagar, särskilt om du kärnar ur tomaterna. Då har du en bas till att lättare äta sallad vid sidan av maten eller slänger på som jag gjort. Räkor, fetaost, babyspenat och lite salladskrydda.

Serveras med en Rhodeislandsås. (0,5dl creme fraiche + 1tsk chilisås)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s